Sprogimas

Plungės kultūros centre – paskelbti talentų konkurso nugalėtojai

Lapkričio 14 d. Plungės kultūros centre nuo pat ankstyvo ryto šurmuliavo ir savo pasirodymams ruošėsi jaunieji talentai iš visos Lietuvos: Telšių, Gargždų, Klaipėdos, Šiaulių, Marijampolės, Alytaus, Tauragės, Kauno, Akmenės, Plungės ir kitų miestų. Konkursas truko beveik 3 val., o per šias valandas susirinkę žiūrovai turėjo galimybę pamatyti daugiau nei 30 skirtingų pasirodymų. Talentai žavėjo savo šokiais, muzikiniais gabumai bei išskirtinėmis dainomis.

Plungės kultūros centras šį konkursą organizuoja jau ne pirmus metus. Esminiai konkurso tikslai yra atsiskleisti vaikų ir jaunimo talentus, skatinti jų meninę saviraišką, puoselėti sceninę kultūrą, kūrybiškumą, lavinti išradingumą, originalių sprendimų ieškojimą.

Konkurso dalyvius vertino komisija, kuri po ilgų diskusijų išrinko nugalėtojus, kuriems atiteko piniginiai prizai, diplomai ir nugalėtojų vardus simbolizuojantys suvenyrai. III-oji vieta atiteko Kamilei ir Redminui iš Tauragės rajono, II-oji vieta atiteko plungiškiams Mariui Mickui ir Kornelijai Uselytei, o šio konkurso nugalėtojais tapo šokių grupė „D&D” (vadovė Danguolė Dapšytė) iš Klaipėdos. Taip pat komisija skyrė net 9 nominacijas, tarp kurių „Muzikaliausias pasirodymas“, kuris atiteko grupei „Špuosos“ iš Platelių, „Energingiausio pasirodymo“ laurai atiteko Lauritai Kapačinskaitei iš Šiaulių, „Originaliausiu pasirodymu“ buvo pripažintas „Būgnų orkestras“ iš Klaipėdos. Nominacijų buvo ir daugiau, kurios atiteko išskrtiniausiai tą vakarą Plungės kultūros centre pasirodžiusiems kolektyvams ir solistams.

Džiaugiamės, kad kasmet konkursas sulaukia vis daugiau dėmesio bei norinčių jame sudalyvauti, o ir žiūrovai šio renginio taip pat laukia su nekantrumu, tad šis konkursas vyks ir ateinančiais metais, o iki to laiko kviečiame apsilankyti ir kituose Plungės kultūros centro organizuojamuose renginiuose.

Plungės kultūros centro informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode