Parama dėkojame




Pirmąjį šimtuką „Juventus“ atsivežė iš Kėdainių

Utenos krepšinio komandos „Juventus“ pergalė susitikime su Kėdainių „Nevėžiu“ Lietuvos krepšinio lygoje įrašė penktą iš eilės „Juventus“ laimėjimą. Utenos krepšininkai kėdainiškius rungtynėse tiesiog sutriuškino: susitikimas buvo laimėtas beveik 30 taškų skirtumu – 102:74.

Kėdainių „Nevėžis“ Utenos komandai sėkmingai priešinosi tik pirmąjį kėlinį, kuriam baigiantis švieslentėje degė skaičiai 23:22. Antrajame ir trečiajame kėliniuose kėdainiškiai stengėsi pasivyti varžovus, buvo priartėję iki dviejų taškų skirtumo (trečiajame kėlinyje 46:44), bet „Juventus“ surengė ne vieną spurtą ir neleido „Nevėžiui“ šeimininkauti savo aikštelėje. Atvirkščiai, Kėdainių arenoje tikraisiais padėties šeimininkais buvo Utenos krepšininkai. „Juventus“ fanai, kurių į varžybas Kėdainiuose buvo atvykę tikrai nemažai, audringais aplosdismentais palydėdavo „centro“ Ovidijaus Galdiko blokus. Komandos vidurio puolėjas priešininkams „padovanojo“ tris vieną po kito. Audringos fanų emicijos per kraštus liejosi stebint legionierių Aarono Besto ir Jaramo Diggso žaidimą, atnešusį „Juventus“ komandai ne tik nemažą taškų kraitį, bet ir daug gražių epizodų.

Didėjant Utenos komandos atotrūkiui (90:66, 98:69) ir pelnytiems taškams artėjant prie triženklio skaičiaus, suprantama, kad „Juventus“ fanai užsidegė noru matyti, kaip yra pelnomas šimtasis taškas. Fanų lūkesčius pateisino Dovis Bičkauskis, gražiu metimu ne tik pelnęs, bet ir peržengęs šimtąjį tašką (101:69).

Tai buvo pirmasis „Juventus“ surinktas šimtukas šiame LKL sezone. Rungtynės pasižymėjo dar ir tuo, kad beveik visi žaidėjai įmetė daugiau nei 10 taškų. Iki pelnyto dviženklio skaičiaus – dešimties – vieno taško pritrūko tik Valdui Vasyliui. Aarono Besto taškų kraitis – 15, Jaramo Diggso ir Vytauto Šulskio – po 12, Dainiaus Šalengos, Gyčio Sirutavičiaus, Dovio Bičkauskio ir Ovidijaus Galdiko – po 11, Vaido Čepukaičio – 10.

„Nevėžio“ komandoje daugiausia taškų pelnė Ignas Vaitkus (18), Karolis Petrukonis (15), Jermaine Love ir Toni Prostranas – po 12.

Tikras išbandymas „Juventus“ komandos laukia šį trečiadienį, vasario 8 d., įvyksiantis FIBA Čempionų lygos susitikimas su Graikijos Atėnų AEK klubu. Kviečiame uteniškius ateiti į varžybas ir aktyviai palaikyti savo komandą. Šios rungtynės sulaukė didelio susidomėjimo ir pačioje Graikijoje, iš kurios stebėti varžybas ruošiasi atvažiuoti nemažas Atėnų AEK komandos gerbėjų būrys. Tad savoje aikštelėje savų sirgalių palaikymas Utenos krepšininkams – labai svarbus ir reikalingas.

Utenos rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode