Marcinkevičius




Įteiktos nominacijos ir parodytas spektaklis

Balandžio 1-ąją – visiems žinomą kaip Melagių ir juokų dieną –Sedos kultūros centre vyko Nominacijų įteikimo vakaras „Tarka 2015“, kurį su žaviomis asistentėmis Vita ir Lina vedė Gediminas Jokubauskas. „Šiomis nominacijomis mes nenorėjome nieko įžeisti ar pašiepti. Tiesiog priimkite jas kaip dėmesį už tai, kad Sedoje buvote matomi“, – sakė vedėjas.

Pirmoji nominacija buvo įteikta žmogui, kuris Sedoje daugiau ar mažiau yra žinomas: vaidina Kultūros centro mėgėjų teatre, ne kartą yra laimėjęs balandžio 1-osios anekdotų karaliaus titulą, o šiemetinę nominaciją gavo už „Metų šuolį“ iš Lietuvos į Lenkiją. Kita nominacija „Metų aludaris“ atiteko Dainiui Butkui, kuris alų ne gamina, bet jį duoda įvairioms šventėms. Nominaciją „Metų balsas“ už vokalinių sugebėjimų demonstravimą scenoje gavo Vidmantas Joneikis, kuris, Gedimino prikalbintas, dar ir padainavo. „Metų karaliaus“ nominacija buvo įteikta Vidmantui Mizinui, kuris per Trijų Karalių šventę vaidino karalių Baltazarą, o spektaklyje „Laurų vainikas“ buvo Erdvių karaliumi. Į „Metų šypsenėlės“ nominaciją pateko net trys žmonės. Ją laimėjo Vilma Pocienė.

    Prie nominacijų simbolio – tarkos – nominantai dar gavo ir kokią nors daržovę ar vaisių: agurką, papriką, obuolį ir panašiai.

Smagiai papokštavę žiūrovai dar galėjo pasigrožėti spektaklio, kurį atvežė Skuodo kultūros centro žemaičių teatras, premjera. Tai buvusio sediškio Edmundo Untulio pjesės „Dvigubas išmėginimas“ („Dobėlts ėšmėgėnėms“), pastatymas, režisuotas paties autoriaus. Tai pasakojimas apie vienos šeimos gyvenimą.

Valerija KVEDARAITĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode