Marcinkevičius




Apiplėšė einančią taku

  Savaitgalį smurtauta šeimose. Sumušę vyriškį, nepažįstamieji jį apiplėšė. Moterį užpuolė einant pėsčiųjų taku. Vyras, norėdamas įsigyti automobilį, pateko į sukčių pinkles. Vagys grobė svetimą turtą iš patalpų ir automobilių.

Sumušė ir apiplėšė

      Rugsėjo 24 d., apie 19.50 val., Matulionio g. name neblaivus vyras, gim. 1985 m. (nustatytas 1,93 promilės girtumas), sugriebęs mamai, gim. 1965 m., už plaukų, ją stumdė bei sudavė du smūgius į pilvą. Taip pat sudavė nenustatytą skaičių smūgių ir namuose buvusiam mamos sugyventiniui, gim. 1972 m.

 

Spalio 3 d., apie 21.00 val., Sodų g. bute vyras, gim. 1978 m., pastūmė žmoną, gim. 1972 m., kuri griūdama pakaušiu trenkėsi į prieškambario spintelę ir susižeidė. Po to kumščiu sudavė žmonai į skruostą. Įtariamasis patalpintas į areštinę.

Sekmadienį, apie 18.46 val., Žemaitijos g. bute neblaivus vyras, gim. 1980 m. (nustatytas 2,29 promilės girtumas), neblaiviai sugyventinei, gim. 1966 m. (nustatytas 2,16 promilės girtumas), spyrė į dešinįjį šoną, tampydamas už plaukų, nagais subraižė jai veidą. Įtariamasis taip pat patalpintas į areštinę.

Tą pačią dieną, apie 04.00 val., Sodų g. bute ikiteisminio tyrimo metu nenustatytų asmenų savo namuose buvo sumuštas pareiškėjas, gim. 1962 m., bei pagrobta asmens tapatybės kortelė, banko mokėjimo kortelė, socialinio draudimo kortelė, 2 vnt. alaus po 1 l. VšĮ Mažeikių ligoninės Priėmimo skyriuje nukentėjusiajam konstatuotas galvos ir veido sumušimas.

Užpuolė jaunuolis

Penktadienį, apie 07.30 val., einant pėsčiųjų taku, esančiu Sodų skg., nepažįstamas jaunuolis moteriai, gim. 1953 m., iš nugaros pusės išplėšė iš rankų rankinę ir pabėgo vaikų darželio „Buratinas“ link. Rankinėje buvo moters akiniai, piniginė, kurioje buvo 50 eurų kupiūra, mokyklos herbinis anspaudas.

Prarado pinigus

Rugsėjo 28 d. internetiniame portale „Autogidas“ pareiškėjas, gim. 1986 m., rado skelbimą apie parduodamą automobilį BMW 530D. Automobilio pardavėjui į jo nurodytą banko sąskaitą pervedė avansinį užmokestį 290 Eur. Rugsėjo 30 d. automobilio pardavėjas į skambučius neatsiliepė, pinigų negrąžino.

Vogė viską

Laikotarpiu nuo spalio 2 d. 19.00 val. iki spalio 3 d. 08.20 val., iš automobilio „Citroen Grand C4 Picasso“, stovėjusio Naftininkų gatvėje, ties 78 namu, išdaužus bagažinės dangčio stiklą, pavogtas akumuliatorinis gręžtuvas. Padaryta 500 eurų turtinė žala.

Tarp spalio 3 d. 22.00 val. ir spalio 4 d. 08.00 val., įsibrovus pro langą į UAB „Vinijolė“ mišrių prekių parduotuvę Mažeikiuose, Vytauto g., pagrobtos cigaretės. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Laikotarpiu nuo spalio 2 d. 16.00 val. iki spalio 4 d. 13.00 val. Ukrinų k., išmušus vasarnamio-vagonėlio durų stiklą, įsibrauta į vidų ir pagrobtas benzininis elektros generatorius, buitinis dujų balionas, patalynės komplektas. Iš sandėliuko pavogtas dviratis, mopedas ir vandens siurblys. Iš viso padaryta 430 eurų turtinė žala.

Šeštadienį, apie 21.35 val., iš aptvertos automobilių stovėjimo aikštelės J. Basanavičiaus g. iš įvairių markių automobilių pavogti akumuliatoriai bei automagnetolos. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Aikštelė stebima vaizdo kameromis.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode