Marcinkevičius




Susižeidė neblaivus motociklo vairuotojas

Praėjusią savaitę rajone užregistruoti trys eismo įvykiai. Vienas jų įvyko dėl nepasirinkto saugaus greičio, kiti du – dėl nepasirinkto saugaus atstumo. Motociklininkas vairavo būdamas neblaivus ir neįgijęs teisės vairuoti.

 

Nepraleido automobilio           

Šeštadienį vakare, 20.15 val., Užventės k., Viekšnių–Virvytės g. sankryžoje, neblaivus ir neįgijęs teisės vairuoti transporto priemonę motociklo vairuotojas V. Š. nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į priekyje važiavusį ir į dešinę sukusį automobilį „VW Touran“, vairuojamą R. K. Eismo įvykio metu sužeistas motociklo vairuotojas, kuris pristatytas į VšĮ Mažeikių ligoninę.

Apgadino transporto priemones           

Rugsėjo 14 d. 20.20 val. Tirkšliuose, Dariaus ir Girėno g., vairuotojas V. L., vairuodamas automobilį „Nissan Primera“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į šalikelės medžius.

      Penktadienį, 17.42 val., prieš Sedos–Raselės g. sankryžą I. K., vairuodama automobilį „Peugeot 206“, nepasirinko saugaus atstumo ir, vengdama susidūrimo su priekyje važiavusiu ir staiga stabdžiusiu automobiliu, staigiai stabdė, automobilis pradėjo slysti ir atsitrenkė į atitvarus.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode