Marcinkevičius




Nukentėjo motociklininkai

Praėjusią savaitę rajono keliuose įvykusiuose eismo įvykiuose sužeisti žmonės. Keletas vairuotojų pasišalino iš įvykio vietos nepranešę policijai. Atsikabinusi traktoriaus priekaba apgadino atitvarus.

Sužeisti žmonės

      Rugpjūčio 12 d. 22.36 val. Laisvės g.–V. Kudirkos g. sankryžoje vairuotoja D. P., vairuodama automobilį „Renault Megane Scenic“, važiuodama pagrindine gatve ir sukdama į šalutinę gatvę, nepraleido pagrindine gatve priešais važiuojančio motociklo „BMW R115ORT“, vairuojamo V. F., bei su juo susidūrė. Sužeistas motociklininkas, kuris pristatytas į VšĮ Mažeikių ligoninę.

 

      Dar vienas motociklininkas sužeistas rugpjūčio 14 d., apie 10.00 val., Sedos–Vyšnių gatvių sankryžoje. Pilietis, gim. 1973 m., vairuodamas transporto priemonę „Chrysler Vojager“ šalutiniu keliu, neįsitikinęs, kad pagrindiniu keliu važiuoja motociklas „Yamaha XVS 650“, įvažiavo į pagrindinį kelia ir su juo susidūrė. Tą pačią dieną, 15.20 val., motociklo vairuotojas, gim. 1978 m., dėl nugaros skausmo kreipėsi į VšĮ Mažeikių ligoninės Priėmimo skyrių, kur jam diagnozuotas stuburo 5-ojo slankstelio lūžis. Jis paguldytas į Traumatologijos skyrių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekmadienio rytą, 04.41 val., kelyje Mažeikiai–Kuršėnai, ties Viekšniais, vairuotojas, vairuodamas automobilį „Peugeot 406“, nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavo nuo kelio. Apsivertusiame automobilyje buvo įstrigęs vyras, gimęs 1956 m. Panaudojus hidraulinę įrangą, automobilis stabilizuotas. Nukentėjusysis ištrauktas per išdužusį galinį automobilio „Peugeot 406“ langą ir perduotas Greitosios medicinos pagalbos darbuotojams. Į ligoninę pristatyta kartu važiavusi vairuotojo sutuoktinė.

Trenkėsi į automobilį

      Rugpjūčio 12 d. kelyje Reivyčiai–Leckava motorinio dviračio vairuotojas E. L., būdamas neblaivus (jam nustatytas 0,71 promilės girtumas), važiuodamas dviračių taku, trenkėsi į išvažiuoti bandžiusį automobilį „Mercedes Benz“, vairuojamą R. B.

Apgadino atitvarus

      Sekmadienį, 05.16 val., kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 27-ajame kilometre R. Š. vairuojant savos gamybos traktorių ir tempiant priekabą, dėl blogo sujungimo įtaiso priekaba atsikabino ir trenkėsi į atitvarus. Apgadinti atitvarai ir priekaba.

Pasišalino nepranešę policijai

      Rugpjūčio 10 d. 9.48 val. ties Žemaitijos g. 58 namu nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą transporto priemonę, nepaliko saugaus atstumo iš šono ir kliudė kairėje pusėje stovėjusį automobilį „VW Passat“, priklausantį A. F. Vairuotojas iš įvykio vietos nepranešęs policijai pasišalino.

      Rugpjūčio 13 d. 9.38 val. taip pat nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą automobilį, nepasirinko saugaus atstumo iš galo ir kliudė kitą automobilį „Audi A8“. Iš įvykio vietos irgi pasišalino nepranešęs policijai.

      Sekmadienį, 03.28 val., Viekšniuose, ties Žvyro g. 11 namu, nežinomos transporto priemonės vairuotojas, vairuodamas atbuline eiga tamsiuoju paros metu, nepasirinko saugaus atstumo, atsitrenkė į metalinę tvorą ir ją apgadino. Iš įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

Partrenkė stirną

      Penktadienį vakare, 22.26 val., kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė, ženklo „Laukiniai žvėrys“ galiojimo zonoje, vairuotojas R. K., vairuodamas automobilį „Škoda Octavia“, partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga iš dešinės pusės į kelią išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis.        

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode