Marcinkevičius




Ventos upėje nuskendo vaikinas

 Šią savaitę rajone neišvengta nelaimingų atsitikimų – Ventos upėje nuskendo 24-erių metų vaikinas, aidėjo šūviai. Smurtauta ne tik namuose, bet ir gatvėje. Siautėjo vagys, vogdami įvairius daiktus. Neteisėtai pasinaudota banko mokėjimo kortele.

Nuskendo vaikinas

        Pirmadienio vakarą, apie 18 val., Bendruoju pagalbos telefonu gautas pranešimas, jog Ventos upės atkarpoje Pavenčių g. maudėsi vyriškis su mergaite, skendusią mergaitę išgelbėjo gyventojai, o vyriškio nebemato, įtaria, kad nuskendo. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams ir į vandenį nuleidus valtį, pradėta paieška. Netrukus upėje, 50 m nuo kranto, iš 3 m  gylio ištrauktas skenduolis (g. 1991 m.), kuris valtimi parplukdytas į krantą, perduotas policijos pareigūnams.

 Patyrė smurtą

Rugpjūčio 3 d., apie 20.00 val., Žemalės k., Mokyklos gatvėje, šalia parko, viešoje vietoje, matant kitiems asmenims, moteris, gim. 1985 m., koneveikė vaikiną, gim. 1997 m., įvairiais necenzūriniais žodžiais. Elgėsi įžūliai, sudavė jam vieną smūgį kumščiu į veidą, nukentėjusiajam sužalojo apatinę lūpą ir išklibino viršutinį priekinį dantį.

Šetadienį, tuoj po vidurnakčio, gatvėje prie Geležinkelio g. 4D pastato nepažįstamas asmuo spyrė į dešinę ranką vyrui, gim. 1958 m., gyv. M. Daukšos g., išnarindamas dešinės rankos alkūnės sąnarį.

Rugpjūčio 10 d., apie 18.30 val., M. Daukšos g. 54 name, prie buto durų, moteris, gim. 1982 m., sudavė du smūgius mažamečiui, gim. 2005 m., į galvą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Antradienį, apie 19.03 val., Sedoje Žvejų g. gyventojas, būdamas neblaivus (jam nustatytas 3,03 promilės girtumas), smurtavo prieš savo sugyventinę. Įtariamasis sulaikytas, patalpintas į areštinę.

Trečiadienį, apie 15.00 val., namuose Daubiškių k. gyventojas, gim. 1974 m., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio (jam nustatytas 2,05 promilės girtumas), smurtavo prieš savo žmoną, gim. 1977 m. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Panaudojo ginklą

Rugpjūčio 12 d. 01.50 val. Žemaitijos gatvėje, tarp daugiabučių namų Nr. 18 ir Nr. 14, kieme, nepažįstamas asmuo, panaudodamas nenustatytą šaunamąjį ginklą, keletą kartų iššovė į ranką Ventos g. gyventojui, gim. 1993 m., padarydamas jam šešias šautines žaizdas įvairiose kūno vietose. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pasisavino įvairius daiktus

Laikotarpyje nuo balandžio mėnesio iki rugpjūčio 9 d. apie 20 val. iš automobilio „Renault Master“, priklausančio individualiajai įmonei, stovėjusio Laižuvos g. 28 namo kieme, salono pagrobtas akumuliatorius. Dar vienas akumuliatorius pavogtas iš varikio skyriaus. Tiksli turtinė žala nustatinėjama.

Tarp rugpjūčio 8 d. apie 18 val. ir rugpjūčio 9 d. apie 15 val. išgertuvių metu iš namo Kurmaičių k., Šarmos 7-ojoje g., dingo benzininis pjūklas ir kampinis šlifuokis. Padaryta 480 eurų turtinė žala.

Nuo rugpjūčio 9 d. apie 23.50 val. iki rugpjūčio 10 d. apie 15 val. iš garažo Pušyno g. garažų masyve pagrobtos keturios automobilio R15 vasarinės padangos su lietais diskais, elektrinis grąžtas, stiklinis stalas, namų kino sistema, televizorius. Moteriai, gim. 1972 m., padaryta 290 eurų turtinė žala.

Rugpjūčio 11 d. 13.30 val. iš atviros teritorijos Montuotojų g. pilietis, gim. 1967 m., pasikėsino atvirai pagrobti apie 100 eurų vertės metalinę priekabos borto dalį, bet nusikalstamos veikos nebaigė, nes buvo sulaikytas vyro, gim. 1961 m. Įtariamasis patalpintas į areštinę.

Nuo sekmadienio apie 21 val. iki antradienio apie 08 val. iš sandėlio Kapėnų k., Dvaro g., pagrobtas įvairus metalo laužas, kurio vertė apie 100 eurų.

Antradienį, apie 15 val., prekybos centre „Rimi“, Žemaitijos g., dingo mobiliojo ryšio telefonas, kurį be priežiūros paliko nepilnametė, gim. 2001 m. Telefono įdėkle buvo įdėta banko kortelė. Padaryta 129 eurų turtinė žala.

Rugpjūčio 12 d., apie 00.36 val., iš patalpų Milių k., Sūrupio g., pagrobtas UAB „Rūbai“ priklausantis turtas. Įmonei padarytos turtinės žalos dydis tikslinamas.

Neteisėtai pervedė pinigus

Pirmadienį vyras, gim. 1970 m., pastebėjo kad iš banko mokėjimo kortelės sąskaitos pervesta 100,15 euro. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode