Sprogimas

Naudoti automobiliai – 6 priežastys kodėl verta pirkti

naudotiautomobiliaiGyvename laikais, kuomet automobilių pramonė sparčiai keičiasi, o automobilių kainos – kyla. Taip sakant, nauji automobiliai kasmet brangsta, todėl paprastam žmogui jie tampa ypatingai vertingais pirkiniais. Nepaisant nuolatinio kainų augimo, vidutinė automobilio eksploatavimo trukmė mažėja, o tai atneša gerų naujienų potencialiems naudotų automobilių pirkėjams. Kadangi gamintojai vis greičiau ir greičiau pristato naujesnes savo modelių versijas, į naudotų automobilių rinką patenka daugiau modernių automobilių, o tai leidžia lengviau apsipirkti nepakenkiant piniginei. Pateiksime keletą pagrindinių priežasčių, kodėl labiau verta pirkti naudotą automobilį, vietoje naujo.

1 priežastis: sutaupysite

Visiems suprantama, kad naudoti automobiliai salonuose yra kur kas pigesni, nei perkant iš oficialių gamintojų. Visgi, ar žinojote, kad užtenka mažiau nei minutės visiškai naujam automobiliui prarasti net 8-10% pirkimo vertės patekus į naudotų automobilių saloną? Todėl pirkdami naudotą, sumokėsite daug mažiau už pradinę automobilio kainą (priklausomai nuo pagaminimo metų ir nuvažiuotų kilometrų), o tai reiškia, kad galėsite sutaupyti nemažai pinigų. Visgi, kai kurie vairuotojai gali manyti, kad dėl to, jog naudoti automobiliai kainuoja pigiau, jie tarnaus ne taip ilgai, kaip naujos transporto priemonės. Tai nėra visiškai tiesa. Naudoti automobiliai gali gerokai pranokti jūsų lūkesčius, jei pirksite juos pas patikimus, daug patirties turinčius pardavėjus.

2 priežastis: jausitės užtikrintai

Daugelis pirkėjų renkasi pirkti visiškai naują transporto priemonę, nes nori būti užtikrintais, kad automobiliui priklausanti garantija padės gedimo metu. Visgi, tobulėjant automobilių pramonei, pasikeitė ir naudotų automobilių pardavimo bei pirkimo būdas. Jums tikrai nebereikės pasikliauti vien pardavėjo žodiniu patikinimu, kad automobilis yra puikios būklės. Ar jus domintų naudoti hibridiniai automobiliai, ar benzinu, ar dujomis varomi automobiliai, žinokite, kad kai kuriose parduotuvėse galite rasti ir nusipirkti šiuos naudotus automobilius su garantija, kuri padės padengti remonto išlaidas, jeigu jūsų transporto priemonei kažkas nutiktų.

3 priežastis: mokėsite dalimis

Pirkimas išsimokėtinai – tai patogus finansavimo būdas įsigyti pirkinį mokant ne visą sumą iš karto, o dalimis. Pirkdami išsimokėtinai, jūs gaunate prekę iš karto, o sumokate mažomis dalimis vėliau. Todėl turėdami tik dalį lėšų jau daug kur galite nusipirkti naudotą automobilį išsimokėtinai. Neatidėliokite patogaus gyvenimo rytojui!

4 priežastis: džiaugsitės mažesnėmis draudimo įmokomis

Lyginant su nauja transporto priemone, naudotų automobilių mėnesinė draudimo įmoka kur kas mažesnė. Transporto priemonių draudimo įmokos apskaičiuojamos pagal jų rinkos vertę, todėl draudimo bendrovė ims didesnę įmoką už visiškai naują automobilį. Tačiau naudotą transporto priemonę, kuri prarado didžiąją dalį savo vertės dėl nusidėvėjimo, galėsite apdrausti už daug mažesnę kainą.

5 priežastis: yra iš ko rinktis

Vienas geriausių dalykų perkant naudotą automobilį yra platus jų pasirinkimas. Kai pasirenkate pirkti naudotą transporto priemonę, galite rinktis iš daugybės markių, modelių ir metų, todėl neabejotinai rasite tai, ko ieškote. Tai ypač naudinga, jei pirmenybę teikiate senesnio modelio dizainui. Daugumoje naujų automobilių yra pažangių technologijų ir funkcijų, kurios kai kuriems žmonėms gali pasirodyti ne visai reikalingos. Senesni modeliai siūlo paprastesnes funkcijas, kurios vis tiek užtikrina vairuotojo bei pakeleivių patogumą bei visokeriopą komfortą.

6 priežastis: prisidėsite prie aplinkosaugos

Naudoto automobilio pasirinkimas ne tik padeda sutaupyti pinigų, bet ir yra naudingas aplinkai, nes sumažina į aplinką išmetamo anglies dioksido kiekį. Labai didelė anglies dvideginio dalis susidaro automobilio gamybos ir jo pradinio transportavimo metu. Taigi, kai pasirenkate naudotą automobilį, pašalinate du didžiausius teršiančius veiksnius ir taip sumažinate neigiamą poveikį aplinkai.

22-128y

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode