Sprogimas

Naudingi automobilių aksesuarai kelionėms automobiliu

Tikėtina, kad šiuo metu jau esate suplanavę atostogas, pasirinkę kelionės tikslą ir nusimatę kelionės maršrutą automobiliu. Tam, kad kelionė nekeltų nereikalingų rūpesčių, jums derėtų apsvarstyti automobilio patobulinimus, kad kelionė mašina būtų patogi tiek jums - vairuotojui, tiek jūsų šeimai ar kelionės kompanionams. 

Siekdami sutaupyti jūsų laiką sudarėme naudingų ir reikalingų aksesuarų, skirtų automobiliams, sąrašą, kuriuo vadovaudamiesi savo keliones automobiliu paversite kur kas lengvensnėmis ir patogesnėmis.

Mobilieji magnetiniai laikikliai

Šie laikikliai, tvirtinami su keturiais magnetais, paprastai ir saugiai gali būti pritvirtinti prie automobilio salono ventiliacijos angų. Juose yra metalinis pleistras, kuris prilimpa prie mobiliojo telefono nugarėlės, dėl kurio jie gali tvirtai laikyti bet kurį telefoną. Jo funkcionalumas taip pat leidžia pasukti telefono laikiklį bet kuria kryptimi. Kelionėse, kai reikia GPS sistemos ar laisvų rankų, kalbant telefonu, šie laikikliai yra nepamainoma priemonė.

Dviejų jungčių automobilinis įkroviklis

Mobiliojo telefono „Bluetooth“ funkcija automobilyje leisti muziką, skambinti ar naudotis GPS sistema greitai išeikvoja telefono bateriją. Todėl nėra geresnės priemonės ilgoms kelionėms nei telefono įkroviklis. O jei šis įkroviklis turi ne vieną o net dvi jungtis - kelionė lengvesnė ir patogesnė ne tik vairuotojui.

Automobilinis oro drėkintuvas

Ar jau mėgaujatės oro drėkintuvo privalumais namuose? O kas, jei galėtumėte jais mėgautis ir automobilyje? Įprasto dydžio, kad tilptų daugumoje automobilinių puodelių laikiklių, šis prietaisas talpina 70 ml vandens, todėl oras transporto priemonėje išlieka drėgnas ir šviežias, o tai ypač aktualu ilgų kelionių automobiliu metu. Be to, galite įlašinti kelis lašus eterinių aliejų, kad sukurtumėte atpalaiduojančią aplinką keleiviams. 

Sulankstomas priekinis stiklas nuo saulės

Įprasta, kad ilgų kelionių metu būna keletas sustojimų ištiesti kojas ar pavalgyti, ir kad nėra kitos išeities, kaip tik palikti automobilį saulės spinduliuose. Grįžtant atgal, vairas ir visa kita automobilio viduje gali būti degantys, o oras toks tvankus, kad pralenkia ir pirtį. Tokios situacijos sprendimas yra priekinio stiklo apsauga nuo saulės, kuri gali išlaikyti jūsų automobilį iki 50% vėsesnį, nes jo nailono danga blokuoja net 98% UV spindulių. Paprastai šios apsaugos yra universalios, tad be vargo tiks bet kuriam automobilio modeliui.

Stogo bagažinė

Daugelis puikiai supranta prieš kelionę laukiantį vargą - kaip sutalpinti visų keleivių daiktus atostogoms į vieną mašinos bagažinę? O jei tos mašinos kėbulas yra sedano tipo? Šiai kėbliai situacijai išspręsti galime pasiūlyti bagažines, montuojamas ant stogo. Tai puikus būdas gauti papildomos erdvės daiktams susidėti ir kainuoja kur kas mažiau pinigų nei, pavyzdžiui, nauja ir talpesnė mašina.

Automobilinis šaldytuvas

Laukia ilga kelionė automobiliu vasaros metu? Automobilinis šaldytuvas yra ta priemonė, kuri gali kur kas labiau palengvinti keliones karštomis vasaros dienomis. Čia galite laikyti gėrimus ar užkandžius tam, kad šie būtų vėsios temperatūros ir neištežtų. Tai labai aktualu, kai negalite dažnai sustoti degalinėje ar pakelės parduotuvėje ir nusipirkti atvėsintų gėrimų bei šviežių užkandžių.

Čia pateikėme tik mažą dalį to, kas gali akimirksniu pakeisti jūsų keliones automobiliu. Daugiau patogumo suteikiančių priemonių, įtaisų ir aksesuarų galite rasti čia: https://autoviskas.lt/.

22-115

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode