Sprogimas

Negaluojant dešimtadaliui sostinės viešojo transporto vairuotojų, įspėjama apie vėlavimus

negApie dešimtadaliui sostinės viešojo transporto vairuotojų susirgus peršalimo ir kitomis ligomis, „Vilniaus viešasis transportas“ įspėja apie galimus autobusų ir troleibusų vėlavimus.

„Dėl padidėjusio vairuotojų sergamumo rodiklio Vilniaus viešajame transporte, galimi viešojo transporto vėlavimai. Atsižvelgdami į susidariusią situaciją, Bendrovė imasi visų įmanomų priemonių, kad būtų užtikrintas kokybiškas paslaugų teikimas sostinės gyventojams ir svečiams“, – feisbuke pranešė bendrovė.

Komentare BNS jos atstovai nurodė, kad sergančiųjų yra maždaug dešimtadalis.

„Šiandien serga 138 vairuotojai iš 1365 vairuotojų. Palyginus 2021 metų tuo pačiu laikotarpiu sergamumo rodiklis buvo panašus, tuo metu sirgo 125 vairuotojai“, – teigia „Vilniaus viešasis transportas“.

Įmonė pabrėžia, kad kol kas pagrindinę susirgimų dalį sudaro peršalimo ligos bei kiti negalavimai, fiksuojami tik „pavieniai COVID-19 atvejai“.

Bendrovė pažymi, kad kol kas situacija yra stabili, vėlavimai nėra žymūs, tad vilniečiai didelių nepatogumų neturėtų patirti.

„Tačiau epidemiologinei situacijai prastėjat, įmonė ruošiasi įvairiems scenarijams ir ieško darbuotojų pamainumo būdų, kaip užtikrinti kokybišką keleivių vežimo paslaugą“, – teigiama įmonės komentare.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode