Sprogimas

„Vilties erdvėje“ – tradicinės vasaros palydos

Rugsėjo 2-ąją VšĮ „Vilties erdvė“ Specialiųjų dirbtuvių kiemelyje pabiro būrys geltonai apsirengusiųjų – tai šios įstaigos paslaugos gavėjai palydėjo vasarą. Visą dieną nestigo renginių – tiek sportinių, tiek pramoginių – gerų emocijų, nesumeluotų jausmų.

 

Atnaujintos rungtys

Šventė, kaip ir kasmet, prasidėjo sporto rungtimis. Pernai atsiradusią naują rungtį – „Spragtukas“, šiemet papildė dar viena nauja rungtis – rankų lenkimas, kuri sulaukė didžiulio susidomėjimo. Kiekvienas norėjo išbandyti savo rankos stiprumą. Daug emocijų kėlė smiginio, taiklumo rungtis, kamuoliukų dėlionė, o kaip be baudų mėtymo, spyrimo į futbolo vartus. Kaip ir dera varžyboms, jos baigėsi laimėtojų apdovanojimais medaliais. Laimėjo draugystė, geros emocijos, nuoširdi ir nesumeluota emocija.

Muzikos ritmu veržėsi jaunystė

Teko ir šiųmetinį derlių bei virėjų darbą įvertinti – visi kirto tradicinį rudeninį troškinį. Nuo vienos geros emocijos prie kitos. Maistą keitė meninė programa. Kiemely aidėjo reperių, rokerių atliekamos dainos, svaigino romantiškos melodijos. Visa tai pasiekta išradingų įstaigos darbuotojų dėka, kurie vienoje vietoje subūrė tiek daug muzikinių grupių. Žiūrovai tiesiog nestygo vietoje, tad jų energija prasiveržė energingais plojimais ir susižavėjimo šypsenomis.

Gerų žodžių nebūna per daug

VšĮ „Vilties erdvė“ direktorė Raimonda Šalkauskienė dėkodama visiems šventės dalyviams, linkėjo dvasinės stiprybės, kad planai virstų tikrove. Daug gerų žodžių, palinkėjimų negailėjo šventės svečiai. Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė pasidžiaugusi puikiu įstaigos paslaugų gavėjų koncertu, dėkojo buvusiai direktorei S. Radeckienei už centro įkūrimą, atsidavusį darbą. „Visiems gero buvimo kartu ir nenusiminti – juk kita vasara vėl greit ateis“, – mero pavaduotojai antrino Mažeikių rajono savivaldybės mero patarėja Milda Šukienė. „Be praeities nėra ateities. Praeitis – Staselė, kuri padėjo rimtą stiprų pamatą ir naujam vadovui jau lengviau atsispirti. Jei praėjo Staselės mokyklą – tai tikrai bus graži ateitis“, – gražių žodžių buvusiai vadovei negailėjo bendrijos „Telšių viltis“ pirmininkė Stasė Giedrienė. Mažeikių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro atstovė džiaugėsi gražia bendryste su įstaiga, tikėdamasi ir tolimesnio bendravimo.

Įstaigos paslaugų gavėjų tėveliai džiaugiasi, kad čia jų vaikai yra saugūs, gali pagal savo jėgas realizuoti save per įvairius užsiėmimus. Dėkojo auklėtojoms ir visiems darbuotojams už didžiulę širdį, kurioje telpa visi jų vaikai.

Šiltų žodžių negailėjo ir garbės svečias – buvusi direktorė Stasė Radeckienė, kuri palinkėjo svarbiausio – sveikatos, kad pandemija aplenktų, o svarbiausia, kad ji neateitų į mūsų širdis.

Šventinį koncertą dovanojo autorinių dainų atlikėja Irena Jokšienė, kurios gyvenimas irgi susijęs su šia įstaiga.

Lauktas įvertinimas

Įpusėjus vasarai VšĮ „Vilties erdvė“ pasiekė džiugi žinia. „Siekdami užtikrinti teikiamų socialinių paslaugų kokybę bei nuolatinį tobulinimą ir gerinimą, VšĮ „Vilties erdvė“ įdiegė Europos socialinių paslaugų kokybės sistemą ir yra sertifikuota EQUASS Assurance sertifikatu, kuris įrodo, kad įstaigoje teikiamos ilgalaikės, trumpalaikės ir dienos socialinės globos paslaugos atitinka šių paslaugų kokybei keliamus reikalavimus Europos lygmeniu. Ėjimas link šio pripažinimo prasidėjo 2019 m. lapkričio mėn. Džiaugiamės šiuo įvertinimu, tai darnaus ir kruopštaus darbo rezultatas. Dėkojame darbuotojams, socialiniams partneriams ir visiems prisidėjusiems prie šio projekto įgyvendinimo“, geru įstaigos įvertinimu didžiuojasi direktorė R. Šalkauskienė.

Autorės nuotr.

Daugiau nuotraukų: https://www.facebook.com/photo/?fbid=239075258226062&set=pcb.239077988225789

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode