Sprogimas

Aukštaitijos gamtos turtai

Aukštaitija yra vienas gražiausių Lietuvos regionų su daugybe ežerų, upių bei miškų. Čia būti labai gera, nuostabiuose gamtos kampeliuose greitai atsigausite ir pasisemsite naujų jėgų. Vis tik dažnai praleidžiame tas nuostabias gamtos vietas pro akis, nepastebime jų. Lietuvoje yra tiek daug gražių vietų, čia puikiai gali klestėti vandens turizmas. Skaitydami toliau sužinosite apie geriausias laisvalaikio idėjas pamatyti Aukštaitijos gamtą ir paplaukioti baidarėmis skirtingo ilgio maršrutais.

Geriausi baidarių maršrutai

Dėl vandens telkinių gausos, Aukštaitija yra labai tinkama vieta plaukioti baidarėmis. Plaukimas baidarėmis leis pamatyti tiek daug, kiek pamatyti dar nėra tekę niekuomet. Plaukiant upėmis, gamtos grožis atsiveria kitu, dar neregėtu kampu, pasiekiamos pačios nuošaliausios vietos, kurių neįmanoma pasiekti jokiu kitu būdu. Štai kodėl plaukimas baidarėmis yra toks vertingas – tai ne tik puiki laisvalaikio praleidimo forma ir geras sportas kūnui.

Išsinuomoti galite skirtingos rūšies baidares: vienos, dviejų arba trijų vietų. Nuo baidarės tipo priklauso ir nuomos kaina. Darbo dienomis plaukti baidarėmis kiek pigiau, negu savaitgalį. Jeigu keliaujate ne vieną, o keletą dienų, galite sustoti nakvoti specialiuose prie maršrutų įrengtuose namukuose ar stovyklavietėse, tokiu atveju mokama papildoma kaina už nakvynę.  Aukštaitijoje rasite daug skirtingų maršrutų, pritaikytų įvairiems poreikiams.

Daugiau apie baidarių maršrutus Aukštaitijoje ir baidarių nuomą rasite: https://superbaidares.lt

 

21-403

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode