Parama dėkojame




Sprogimas

Palangoje tvarkos neužtikrinantiems barams ruošiamasi riboti licencijas

Palangoje viešosios tvarkos neužtikrinantiems barams ruošiamasi riboti licencijas, pranešė LRT televizijos laida „Laba diena, Lietuva“.

„Praėjusią savaitę, pirmadienį, meras sušaukė visų klubų savininkus, taip pat dalyvaujant policijos komisariatui ir savivaldybės atsakingoms tarnyboms buvo pareikštas ultimatumas, kad savininkai per savaitę laiko pateiktų veiksmingą priemonių planą visoms toms problemoms spręsti“, – LRT sakė Palangos savivaldybės administracijos direktorė Akvilė Kilijonienė.

„Jeigu tai nebus padaryta, savivaldybės meras pats imsis sušaukti neeilinę tarybą ir apriboti alkoholio licencijos laiką nuo 24 valandos iki 8 valandų ryto“, – sakė ji.

Su tokiu siūlymu į Palangos savivaldybę kreipėsi kurorto policija.

„Yra keletas vietų, kurios nesikeičia, iš kurių nuolat gaunami pranešimai. (...) Siekdami mažinti tą skaičių, kad ten būtų geresnė situacija, kreipėmės į savivaldybę, kad priimtų tam tikrus sprendimus“, – sakė Palangos policijos komisariato vadovas Algirdas Budginas.

Pasak jo, vyrauja pranešimai apie triukšmą, neblaivius asmenis, muštynes, vagystes. Yra atvejų, kai nukenčia žmonės, pradedami ikiteisminiai tyrimai.

Administracijos vadovės teigimu, savivaldybė jau ne vienerius metus įstaigas bausdavo administracinėmis baudomis, tačiau šios nėra didelės, todėl rezultato nedavė.

Vilnius, liepos 2 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode