Parama dėkojame




Sprogimas

Gražiausių plaukų Lietuvoje savininkė – dviejų vaikų mama iš Rokiškio

 

Antradienio vakarą jau antrą kartą Vilniuje vyko gražiausių plaukų konkurso „Miss Palette“ apdovanojimai. Socialinio tinklo „Facebook“ publikos sprendimu šis titulas atiteko dviejų vaikų mamai, raudonplaukei Jurgitai Erslovienei (34) iš Rokiškio.

Visą vasarą „Facebook“ vartotojai „Schwarzkopf Lietuva“ paskyroje galėjo balsuoti už gražiausių plaukų savininkę. Iš 73 pretendenčių bendru publikos ir komisijos sprendimu išrinktos devynios dalyvės, kurios pateko į pusfinalį ir toliau tęsė kovą dėl „Miss Palette“ titulo.

Į pusfinalį patekusioms merginoms buvo surengta išskirtinė profesionali fotosesija, o jų įvaizdžiu rūpinosi patyrusių visažistų, stilistų bei kirpėjų komanda. Daugiausiai simpatijų dėl fotosesijos metu įamžintų kadrų surinkusi nugalėtoja J. Erslovienė tapo kompanijos „Schwarzkopf Lietuva“ reklaminiu veidu, o jos nuotraukos atsidurs populiariausių lietuviškų žurnalų puslapiuose.

„Miss Palette“ išrinkta J. Erslovienė atskleidžia, jog profesionalioje fotosesijoje dalyvauti teko pirmą kartą gyvenime. Optimizmu ir energija trykštančią dviejų vaikų mamą į konkursą atvedė smalsumas ir noras kasdienei rutinai įkvėpti šiek tiek naujų vėjų.

Paklausta, ar tikėjosi nugalėti, J. Erslovienė atviravo: „Nesu standartinė ilgakasė, kaip įprasta gražiausių plaukų konkursuose, todėl ir laimėjimas išties netikėtas. Mano plaukų spalva kinta sulig mano nuotaika – esu išbandžiusi daugybę plaukų dažų atspalvių. Šukuosena man yra žymiai daugiau nei tik išorinis grožis, šiandien ji ryški, drąsi – būtent taip ir jaučiuosi“.

Per apdovanojimų ceremoniją „Rudnės“ drabužiais pasipuošusių merginų pasirodymus vertino ir patarimus dalijo iš mados pasaulio atstovų suburta konkurso komisija – modelis ir tinklaraštininkė, „Miss Visata 2013“ dalyvė Simona Burbaitė, plaukų stilistas Martynas Garnys ir profesionalus fotografas Vilmantas Žilinskas.

Pasak komisijos nario kėdę užėmusios Simonos Burbaitės, vertinant moters grožį svarbu ne tik, kaip ji atrodo, kokios spalvos ar ilgio jos plaukai, bet ir tai, kas slypi viduje.

Susirinkusius į renginį sveikino ir kompanijos „Henkel“ marketingo vadovė Natalija Filomonova. Dėkojo visiems atvykusiems, džiaugėsi nuostabiu renginiu, o dar labiau – konkurse sudalyvauti išdrįsusiomis gražuolėmis. „Visos jūs esate nugalėtojos“, – sakė N. Filomova.

Kartu su „Miss Palette“ renginyje apdovanotos ir dar dvi merginos. Daugiausiai komisijos simpatijų ir „Miss Komisijos“ titulą pelnė Ramutė Kavaliauskaitė iš Panevėžio, o „Miss Publika“ tapo apdovanojimų ceremonijos dalyvių širdis pavergusi Daimona Kriščiūnaitė iš Jurbarko.

Elena Dumpienė

Ryšių su visuomene projektų vadovė 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode