Parama dėkojame




Sprogimas

Dėl sistemos gedimo nepriimtas paraiškas galima pateikti iš naujo

Dėl Žemės ūkio ministerijos informacinės sistemos (ŽŪMIS) gedimo, lapkričio 3 d. nebuvo galima pateikti paraiškų pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 m. programos priemonės „Ūkio ir verslo plėtra“ veiklos srities „Parama investicijoms, skirtoms ekonominei veiklai kurti ir plėtoti“ veiklą „Parama investicijoms, skirtoms ekonominės veiklos kūrimui ir plėtrai“.

Žemės ūkio ministro 2016 m. lapkričio 11 d. įsakymu Nr. 3D-673 patvirtinta priėmimo tvarka, pagal kurią pareiškėjai per penkias darbo dienas nuo šio įsakymo įsigaliojimo datos gali pateikti paramos paraišką ir jos priedus (spausdintine forma) bei motyvuotą prašymą su įrodymais, kad paramos paraiškos nepavyko pateikti dėl ŽŪMIS gedimo paskutinę paraiškų surinkimo dieną. Paraiškas galima pateikti iki lapkričio 18 d. imtinai.

Paramos paraiškas priims ir registruos Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA) Kaimo plėtros ir žuvininkystės programų departamento teritoriniai paramos administravimo skyriai adresais, nurodytais interneto svetainėje www.nma.lt. Motyvuotas prašymas priimti paramos paraišką, paramos paraiška ir (arba) papildomi dokumentai turi būti pateikti asmeniškai ar per įgaliotą asmenį.

Per penkias darbo dienas NMA išnagrinės pareiškėjo prašymą ir priims sprendimą dėl paraiškos priėmimo ar nepriėmimo ir apie tai informuos pareiškėją.

Žemės ūkio ministerija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode