Sprogimas

Pakeiskite virtuvės maišytuvą ir džiaukitės kitokiu namų stiliumi

Virtuvės maišytuvai gali būti pirmas žingsnis norint pakeisti būsto stilių ir vyraujančią tematiką. Maišytuvas yra tik vienas iš daugelio namų elementų, tačiau pastarieji sutinkami erdvėse, kurias mato visi. Ypatingai šis pokytis reikšmingai jaučiamas virtuvėje, kur bent kartą per dieną susiburia visa šeima, vyksta šventės ir lankosi svečiai.

Rinkdamiesi naują maišytuvą savo būstui turėtumėte pasinaudoti tai kaip galimybe suteikti kitokį stilių namams. Kiekvienas iš žemiau pateiktų maišytuvo modelių pavers namų stilių kiek kitokiu, nepakeičiant daugelio smulkmenų namuose.

Kaimiškas

Kaimiško tipo virtuvės maišytuvai dažnai sutinkami varios ir tamsios bronzos spalvos, o forma pasižymi dydžiu bei išlenktu siluetu. Šio tipo maišytuvai iš pirmo žvilgsnio primena senųjų laikų amžius, tačiau šis retro stilius gali puikiai derėti prie Jūsų namų interjero ir atrodyti itin stilingai. Prie šių maišytuvų priderinkite atitinkamo stiliaus čiaupus vonios kambaryje ar tualete, kad išgautumėte vientisą visumą.

Modernus

Modernus stilius būstų, namų ar interjero projektams diktuoja tiesias linijas bei griežtus kampus. Šio tipo virtuvės maišytuvai žavi savo nepriekaištingai taisyklingomis formomis bei minimalizmu. Modernaus stiliaus maišytuvai reikalauja tvarkos, švaros ir kuo mažiau apkrautos erdvės. 

Taip pat norėdami dar efektyviau pasiekti modernųjį stilių savo namuose, rekomenduojama įvykdyti nedidelius baldų namuose pakeitimus, kad visuma būtų kuo labiau minimalistinė. Sumažinkite chaosą namuose, o šį procesą pradėti galite nuo modernaus stiliaus virtuvės maišytuvo.

Ūkininko stiliumi

Gali būti sunku savo būstą paversti fermerio nameliu, jeigu negyvenate vienkiemyje ar kotedže. Tačiau puikiausiai galite sukurti šį pastoriaus-ūkininko būsto stilių, į pagalbą pasitelkdami specialius čiaupus bei rankenėles vandens maišymo funkcijai atlikti. Juk jie neabejotinai atspindi ūkininko kotedžo stilių.

Jūsų namų interjeras pasikeis vos pakeitus virtuvės maišytuvus į šiuos, tačiau tuo neapsiribokite. Pakeiskite ir dušo galvutę ar čiaupą vonios kambaryje šiuo stiliumi. Neapsistokite tik ties virtuvės maišytuvu ir tai bus sėkmės garantas, pasiekti taip trokštamą sodybos stilių namuose.

Pertvarką būste sunku pilnai įvykdyti, kuomet vengiama nedidelių pakeitimų. Nesunkiai ir sąlyginai nebrangiai pakeitę virtuvės maišytuvus ar dušo galvutes savo namuose, interjeras akimirksniu pasikeis. Išsirinkę vieną iš aukščiau išvardytų stilių, pamažu pradėsite būsto pokyčius, kol tai taps visiškai nauja erdve.

21-423

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode