Sprogimas

Įkurtuvės: ką padovanoti keliaujant į įkurtuvių vakarėlį?

Vienas iš protingiausių naujų namų savininkų žingsnių - surengti įkurtuvių vakarėlį. Toks žingsnis ne tik paskatina greičiau išpakuoti visas daiktų dėžes ir pabaigti namų įrenginėjimą, bet yra ir puikus būdas tiek namų šeimininkams, tiek šeimai bei draugams sukurti emocinį ryšį su nauju turtu. Kol naujų namų šeimininkai suka galvą, kaip spėti užbaigti remontą ar įsikūrimą, įkurtuvių svečiai, dažniausiai, verčiasi per galvą ieškodami tinkamiausios įkurtuvių dovanos. Tačiau, išrinkti tinkamą, gali būti išties sunku. Dovanos pasirinkimas priklauso tiek nuo namų šeimininkų, tiek nuo svečių turimo santykio su jais. Šiame straipsnyje rasite kelis naudingus patarimus, kaip išrinkti tinkamą įkurtuvių dovaną. 

Dovanas rinkite pagal namų šeimininkų stilių

Viena iš populiariausių dovanų įkurtuvėms – namų dekoracijos. Tačiau, jas būtina rinktis labai atsargiai ir atsakingai. Visų pirma, būtina tiksliai žinoti ne tik naujų namų, bet ir šeimininkų stilių. Blogai parinktos dekoracijos, kaip dovanos, gali ne tik nepatikti naujiems namų šeimininkams, bet ir juos įžeisti. Tad, jei tiksliai nežinote namų stiliaus ar to ką mėgsta šeimininkai, tokių dovanų vertėtų vengti. Tuo tarpu, tiksliai žinantiems ir garantuotiems, namų dekoracijos gali būti geras pasirinkimas. Tokiomis dovanomis padėsite šeimininkams namams suteikti jaukumo, pabrėšite namų dizainą. Puikiu pasirinkimu gali tapti gražus paveikslas, stilingos žvakidės ar išskirtinės, dekoratyvinės pagalvėlės sofai. 

Gėlės ir augalai - namų pilnatvei 

Gėlės ir įvairūs augalai suteikia namams pilnatvės, o taip pat, gyvybės. Dėl šios priežasties, įkurtuvių proga labai dažnai dovanojami kambariniai augalai bei gėlės. Tai puiki ir gana išskirtinė dovanos idėja, kuri bėgant laikui augs kartu su namu. Tačiau, ir čia derėtų atsižvelgti į šeimininkus, kadangi, gėlės ar augalo gyvavimas priklausys nuo jų. Tiems, kurie yra itin užimti, puikia dovana gali tapti dirbtiniai augalai bei dirbtinių gėlių kompozicijos. Dėka modernių technologijų ir gamybos būdų, daugelis dirbtinių gėlių, iš tiesų turi išskirtinai tikrovišką išvaizdą, todėl, tokia dovana tikrai atrodys gražiai ir puoš namus, o svarbiausia - nereikalaus specialios priežiūros. Dirbtinių augalų kompozicijos taps puikia namų puošmena ir dekoracija ir puikiai tiks tiems, kuriems sunkiai sekasi išlaikyti gyvas gėles ar augalus. Na, o tiems, kurie myli ir puikiai rūpinasi augalais, graži kambarinė gėlė ar stilingas augalas bus puiki dovana, suteikianti namams jaukumo ir gyvumo. 

Rinkitės praktiškas ir lengvai panaudojamas dovanas 

Nėra nieko geriau už praktišką ir lengvai panaudojama dovaną, kurią naujų namų šeimininkai kas kartą naudodami galės prisiminti jus. Praktiškos dovanos įkurtuvių proga yra naudingos ir dėl to, kad daugelio daiktų, nauji šeimininkai paprasčiausiai dar gali neturėti. Kadangi, nėra namų, kuriuose nebūtų reikalingi indai, praktišku dovanos pasirinkimu gali tapti lėkščių, puodelių ar kitų serviravimo indų servizai. Tai ilgaamžės dovanos, kurios tikrai bus naudojamos kasdien. Na, o platus stilių, dydžių bei dizainų pasirinkimas garantuos, kad tikrai rasite tokius servizus, kurie labiausiai derės ne tik prie namų stiliaus bei dizaino, bet ir šeimininkų asmenybių. Lygiai taip pat, puikia ir praktiška dovana gali tapti kavos virimo aparatas, ypač, jei naujų namų šeimininkai labai mėgsta šį nuostabų gėrimą. Kavos virimo aparatas leis jiems kasdien mėgautis skania kava, kuri kas kartą primins ne tik jus, bet ir šaunų įkurtuvių vakarėlį. Praktiškos ir kitos dovanos, pavyzdžiui, tos, kurios siejasi su šeimininkų pomėgiais. Jei naujoji namų šeimininkė mėgsta suktis virtuvėje, gaminti - praktiška dovana gali tapti šauni prijuostė, naujas virtuvinių įrankių komplektas. Įkurtuvėms dovanodami praktiškas dovanas galėsite būti garantuoti, kad jos bus panaudojamos ir nedulkės sandėliuko kampe. 

Nustebinkite namų šeimininkus valgomomis dovanomis

Gražiu ir labai asmeniniu gestu gali tapti valgomos dovanos. Sakoma, kad skanus maistas sujungia žmones bei padeda jiems sukurti išskirtinį, bendrą ryšį. Dėl šios priežasties, valgomos dovanos gali tapti puikiu draugystės ir turimo ryšio stiprinimo būdu. Galite padovanoti krepšelį pilną mėgstamiausių šeimininkų užkandžių - taip padovanosite ne tik originalią ir skanią, bet ir praktišką dovaną, kuri galės papuošti įkurtuvių vakarėlio stalą. Tačiau, norėdami dar labiau suasmeninti įkurtuvių dovaną, valgomas dovanas paruoškite patys. Nesvarbu, ar tai būtų kvapniausiais ir skaniausias naminis pyragas ar gardūs vieno kąsnio užkandžiai - simbolinė, bet stiprų emocinį ryšį sukurianti valgoma dovana tikrai nudžiugins namų šeimininkus. 

21-371

 



Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode