Parama dėkojame




Medinės durys ir langai, kodėl verta rinktis juos?

Keičiant buto ar namo lauko duris, mes net nesvarstome, kokias duris pasirinkti, medines ar metalines konstrukcijas šarvuotas. Ar mūsų pasirinkimas priklauso nuo mados? Kodėl tai metalas? Kodėl tai šarvai? Taip pat yra ir su langais. Kiekvienas norime didžiausio komforto ir geriausių sąlygų sau ir savo šeimai, dėl to renkamės tik geriausias duris ir langus savo namams. Geros durys ir langai turi būti ne tik gražūs, bet ir kokybiški, nepralaidūs orui ir lietui, turi turėti garso izoliaciją, dėl to reikia rinktis atsakingai.

Mediniai langų privalumai:

  • Mediniai langai yra puikus pasirinkimas mėgstantiems gamtą ir aplinkos apsaugą. Jie papuoš kiekvieno namo interjerą, sukurs jaukią atmosferą ir užtikrins gerą šilumos izoliaciją. Dėl dizaino variantų įvairovės ir ilgaamžiškumo žmonės dažnai renkasi medinius langus.

  • Svarbu paminėti, jog mediniai langai taip pat yra patvarūs ir tinkami naujiems namams. Šiuolaikiniai mediniai langai gaminami ne mažiau kaip iš trijų sluoksnių, vandeniui atspariais klijais klijuoto medinio tašo, kuris gaminamas iš kokybiškos medienos, džiovintos vakuuminiu būdu, pagal specialią kompiuteriais valdomą technologiją.

  • Siekdami tinkamai apsaugoti medinius langus nuo žalingo atmosferos poveikio, meistrai sukūrė naują pažangią dažymo sistemą, kuri labai tinka medinių langų apsaugai ir apdailai.

Jei ieškote geros kokybės ir kainos santykio, geriausias sprendimas yra kokybiškos durys ir langai iš AB Stalių gaminiai įmonės. Tai įmonė, kurioje dirba didelę patirtį ir žinias sukaupę darbuotojai. Taip pat visa komanda yra patikima ir pasiruošusi padėti bet kokiu klausimu, kuris neramina Jūsų galvos. Svarbu paminėti, jog įmonė dirba su mediena ir gamina tiek medines duris, tiek ir medinius langus, kurie atrodo moderniai ir stilingai.

Medinės durys, ką verta žinoti?

  • Šiandien rinkoje yra dviejų tipų medinės lauko ir medinės vidaus durys. Pirmos yra durys pagamintos iš natūralaus medžio, jos patvarios, kokybiškos ir brangios medžio masyvo durys. Kitos durys yra durys iš medienos pakaitalų. Norėdami imituoti medį ir sumažinti durų kainą, naudojame medienos pakaitalus, kurie atrodo itin gražiai ir moderniai, dėl to patinka ir tinka daugeliui žmonių.

  • Aukštos kokybės medinės lauko durys yra patvarios, ypač kai jos pagamintos iš brangaus buko, ąžuolo ar raudonmedžio. Aukštos kokybės medinių durų tarnavimo laikas yra mažiausiai 30 metų, nes lako sluoksnis neleidžia durims sušlapti ir išsausėti. Medinės durys pasižymi dideliu svoriu ir ilgaamžiškumu, nors medžio masyvo durys yra daug sunkesnės nei durys, pagamintos iš medžio pakaitalų, jos yra patvarios ir patikimos. Sunkios medinės lauko durys yra tvirtesnės ir atsparesnės mechaniniams smūgiams, taip pat puiki garso izoliacija yra viena iš svarbiausių medinių durų funkcijų. Kambariai su medinėmis vidaus durimis yra nepralaidūs garsui, o tai labai svarbu privatumą vertinantiems žmonėms.

  • Mediena yra natūrali medžiaga, dėl to, kaip ir visos medžiagos ji turi savo trūkumų. Pagrindinis trūkumas yra medienos drėgmės absorbcija, kai keičiasi tam tikri veiksniai: temperatūra, drėgmė, kaip durų bloko elementai keičia savo geometrinius matmenis. Įvairūs medienos defektai, tokie kaip mazgai ir įtrūkimai, gali pakenkti durų estetikai ir atrodyti neskoningai. Mediena yra ekologiškai švari medžiaga, todėl yra nekenksminga, o medinės vidinės durys suteikia teigiamos energijos ir harmonijos namuose, medinės išorinės durys - saugumą ir ramybę.

Kiekvienas turi rinktis pagal savo skonį ir supratimą, dėl to geriausia namams langus ir duris rinktis pagal dizainą ir patvarumą, jog jos ilgai tarnautų.

21-294

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode