Parama dėkojame




Sprogimas

Miškų kirtimas, ekosistemų nauda – ką apie tai ir kitus klausimus mano gyventojai?

Miškų apsauga ir kirtimai, emocinė ir ekonominė šių ekosistemų nauda, valstybės ir individualios atsakomybės tvarkant miškus įvertinimas – šiuos ir dar daugiau klausimų aptarsime Aplinkos ministerijos rengiamoje spaudos konferencijoje pirmadienį (kovo 22 d.) 10 val. Apklausos užsakovai visuomenę supažindins su rezultatais, kaip gyventojai vertina miškų politiką.

Spaudos konferencijoje dalyvauja aplinkos ministras Simonas Gentvilas, Aplinkos ministerijos Miškų politikos grupės vadovas Nerijus Kupstaitis, Gamtos apsaugos politikos grupės vadovas Algirdas Klimavičius, „Vilmorus“ vadovas Vladas Gaidys, Baltijos aplinkos forumo vadovas Žymantas Morkvėnas. 

Aplinkos ministerijos ir Aplinkos projektų valdymo agentūros užsakymu 2021 m. vasario 11-21 d. buvo apklausta 1000 gyventojų.

Žiniasklaidos priemonių atstovai, norintys dalyvauti konferencijoje, kviečiami užpildyti registracijos anketą, kurią rasite čia. Nuoroda į spaudos konferenciją su žiniasklaidos priemonių atstovais bus pasidalinta pirmadienį ryte. Tiesioginę transliaciją bus galima stebėti ir socialiniame tinkle Facebook“.

Aplinkos ministerijos nuotraukos

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode