Parama dėkojame




Lietuvos sportinių šokių federacijos informacija

Savaitgalį Lenkijos mieste Elblionge vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos, kuriose Lietuvos šokėjai tapo nugalėtojais ir finalininkais.

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas”) laimėjo aukso medalius, o Tomas Fainšilas ir Violetta Posmetnaya (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija”) užėmė penktą vietą.

Antrą vietą šioje grupėje užėmė Madis Abelis ir Aleksandra Galkina iš Estijos, o trečia vieta atiteko austrams Vasilyjui Kirinui ir Ekaterinai Prozorovai. Varžybose dalyvavo 58 poros.

Senjorų I standartinių šokių grupėje Tomas Rimkus ir Nerija Surblytė – Rimkienė (Kauno „Kaspinas”) tapo nugalėtojais.

Sidabro medalius šioje grupėje laimėjo italai Mirko Gandelli ir Elena Pariscenti, o trečią vietą užėmė Luca Andriolo ir Silvia Danese, taip pat iš Italijos. Grupėje varžėsi 6 poros.

Jaunimo standartinių šokių grupėje Andrejus Kovalevas ir Veronika Samuolytė (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija”) užėmė ketvirtą vietą.

Šioje grupėje geriausiai pasirodė rusai Maksimas Pugačevas ir Kira Oksas, antrą vietą užėmė Latvijos atstovai Ricards Steinfelds ir Atilė Žukaitė, o bronzos medalius laimėjo Michalas Kieszekas ir Julia Stefanska ir Lenkijos. Varžybose dalyvavo 41 pora.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje Edvinas Ringys ir Aistė Survilaitė (Tauragės „Spindulys” – Klaipėdos „Žuvėdra”) užėmė ketvirtą vietą.

Grupės nugalėtojais tapo Lenkijos atstovas Dawidas Podgajny ir Ewa Korpak, sidabro medalius laimėjo Avtandilis Shonia ir Elene Gavitaia iš Gruzijos, o trečią vietą užėmė rusai Philippas Oniščenko ir Ekaterina Panteleeva. Grupėje varžėsi 37 poros.

Jaunių II standartinių šokių grupėje Kasparas Arys ir Rugilė Kičiatovaitė (Gargždų „Rolina”) užėmė penktą vietą.

Aukso medalius laimėjo rumunai Zicoane Heleris Sebastianas Alinas ir Copoc Anca, antrą vietą užėmė lenkai Kacperas Greczynskis ir Natalia Dabrowska, o trečią – Roberts Andersons ir Jekaterina Rasimjonoka iš Latvijos. Gupėje varžėsi 28 poros.

Nuoitraukoje – Šokėjai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė – tarptautinių varžybų Lenkijoje nugalėtojai

Lietuvos sportinių šokių federacijos informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode