Parama dėkojame




Prognozuoja Lietuvos porinių dviviečių finalus: bus du medaliai

 

Ketvirtadienį popiet daugybės sporto aistruolių žvilgsniai bus įsmeigti į televizoriaus ekraną – dvi Lietuvai atstovaujančios porinės dvivietės dalyvaus savo rungčių finaluose: 17:04 val. startuos Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė, o 17:24 val. – Saulius Ritteris ir Mindaugas Griškonis. Lietuvių sportininkų pasirodymą sekantis tarptautinės kategorijos irklavimo treneris Virgaudas Leknickas mano, kad iš jų reikia laukti medalių.

„Bus du medaliai. Tik dar nežinau, kokios prabos“, – trumpai lietuvių galimybes ketvirtadienio finaluose apibendrino V. Leknickas.

Jo manymu, iš ketvirto takelio startuosianti vyrų dvivietė gali kovoti dėl aukščiausių apdovanojimų ir pasiekti dar geresnį laiką nei rungties pusfinalyje (6:14.61 min.).

Primename, kad pusfinaliuose lietuviai nusileido tik Kroatijos dvivietei – Martinui ir Valentui Sinkovičiams (6:12.27 min.).

„Olimpinėse žaidynėse silpnų nėra – visi nori olimpinio aukso, todėl Lietuvos sportininkams bus sunku kovoti. Tačiau, manau, kad medalį išplėš ir lietuvės irkluotojos“, – apie iš penktojo takelio startuosiančias D. Vištartaitę ir M. Valčiukaitę kalbėjo tarptautinės kategorijos irklavimo treneris.

Pusfinalio bendroje įskaitoje lietuvės (6:52.46 min.) nusileido tik lenkėms Magdalenai Fularczyk ir Nataliai Madaj (6:50.63 min.) bei graikėms Aikaterini Nikolaidou ir Sofiai Asoumanaki (6:51.99 min.).

LRT.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode