Parama dėkojame




Sprogimas

Premjeras sveikina Lietuvos sportininkus, sėkmingai pasirodžiusius Europos plaukimo čempionate

Gegužės 16–22 dienomis Londone vykęs Europos plaukimo čempionatas Lietuvai atnešė džiugių pergalių, su kuriomis mūsų šalies plaukikus sveikina Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius. Šiais metais čempionate Lietuvai atstovavo 12 sportininkų, trys iš jų iškovojo medalius – vieną aukso ir du bronzos. 

Premjeras sveikina Rūtą Meilutytę, 100 metrų krūtine rungties finale iškovojusią aukso medalį. Lietuvė prieš ketverius metus tame pačiame baseine tapo olimpine čempione. Vyriausybės vadovas sveikina ir Giedrių Titenį, 100 metrų plaukimo krūtine rungtyje pelniusį bronzą, taip pat Daną Rapšį, 200 metrų plaukimo nugara finale iškovojusį trečiąją vietą. 

Ministras Pirmininkas džiaugiasi, kad visi medalininkai Lietuvai atstovaus šiais metais vyksiančiose olimpinėse žaidynėse Rio de Žaneire. 

„Nepaprastai didžiuojuosi visais Lietuvos delegacijos sportininkais, taip pat jų treneriais ir komandos nariais, kurių sunkus darbas ir asmeninis pasiaukojimas telkė mūsų šalies plaukikus lemiamoms kovoms. Sveikinu laimėtojus ir tikiu, kad šiemet medalių neiškovoję atletai priims tai kaip paskatą dar uoliau ruoštis būsimiems startams, o sėkmingas pasiruošimas jau kitose varžybose leis pasiekti maksimalių rezultatų“, – sako Ministras Pirmininkas A. Butkevičius.

LR Vyriausybė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode