Parama dėkojame




Sprogimas

Futbolo mėgėjai išsiaiškino stipriausius

   Šeštadienį vykusiame „Žemaitijos Lokių“ III futbolo mėgėjų turnyre susirungė aštuonios komandos, kurios grupėse išsiaiškino po dvi geriausiai žaidusias komandas. Pastarosios dėl pergalių kovojo pusfinalyje ir finale bei išsiaiškino nugalėtojus.

 

Grupių etapas

 Pasak Mažeikių futbolo akademijos atstovo ryšiams su visuomene Karolio Kelpšo, komandos buvo suskirstytos į dvi grupes. A grupėje tarpusavyje susirungė „Akmenės“, „Polianos“, „Balsių“ ir „Policijos“ komandų futbolininkai, o B grupėje – „Olimpas“, „Žemaitijos Lokiai“, „Gaisrinė“ ir „Grėbliai“. Sužaidus tarpusavyje po vienas rungtynes, grupėse išaiškinta po dvi stipriausias komandas. Iš A grupės į kitą etapą išėjo „Balsiai“ ir „Policija“, iš B grupės – „Grėbliai“ ir „Olimpas“.

Išaiškėjo po baudinių serijos

      Pusfinalyje tarpusavyje susirungė „Balsiai“ ir „Olimpas“. Jų dvikova baigėsi „Balsių“ pergale rezultatu 3:1. Antrosiose pusfinalio rungtynėse susitiko „Policija“ ir „Grėbliai“. Pastarieji įveikė „Policiją“ rezultatu 5:1 ir iškopė į finalą, kur susitiko su „Balsių“ futbolininkais.

Atkakli finalo kova tarp „Balsių“ ir „Grėblių“ komandų baigėsi taikiai, rezultatu 3:3, todėl nugalėtoją teko aiškintis mušant baudinius. Čia sėkmė lydėjo „Grėblių“ futbolininkus, kurie įmušė 3 baudinius ir nugalėjo „Balsius“, įmušusius vieną baudinį.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode