Sprogimas

Lietuvos futbolo federacijos ir rajono vadovų susitikime aptartos futbolo vystymo plėtros galimybės

Š. m. balandžio 5 d. Jurbarko rajono savivaldybėje lankėsi ir su savivaldybės vadovais susitiko Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Edvinas Eimontas, generalinis direktorius Nerijus Dunauskas, Techninio skyriaus direktorius Raimundas Statkevičius ir Komunikacijos skyriaus vadovė Vaiva Zizaitė.

Susitikime su LFF vadovais dalyvavo Jurbarko rajono savivaldybės meras Skirmantas Mockevičius, mero pavaduotojas Saulius Lapėnas beiJurbarko kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus pavaduotoja moksleivių sportui (šiuo metu laikinai einanti direktoriaus pareigas) Odeta Vaitiekūnaitė.

Pastaruoju metu Lietuvos futbolo federacijos vadovai lankosi įvairiuose Lietuvos miestuose, kur su vietos savivaldos atstovais aptaria stadionų, treniruočių infrastruktūros bei jaunimo futbolo vystymo plėtros galimybes.

Antradienį Jurbarko rajono savivaldybėje vykusiame susitikime aptarta ne tik Jurbarko miesto, bet ir regioninė futbolo situacija, susipažinta su sporto bazių infrastruktūra, galimybėmissportuoti ir populiarinti futbolo sporto šaką. LFF vadovų pozicija – bendradarbiauti su rajono vadovais ir rasti bendrą kalbą, kad abi pusės prisidėtų prie galimybės ugdyti gabius sportininkus, vaikams, jaunimui ir suaugusiemssudarytų sąlygas treniruotis ir žaisti.

Susitikimo metu paliesta ir Jurbarko miesto stadiono tema. Savivaldybės meras Skirmantas Mockevičius LFF vadovus patikino, kad bus ieškoma galimybių spręsti su šia infrastruktūra iškilusias problemas. Ši vieta turėtųtapti traukos centru, skatinti sportininkus čia atvykti treniruotis ir varžytis.

Po susitikimo su savivaldybės vadovais posėdžių salėje surengtoje spaudos konferencijojeLFF vadovai ir Jurbarko rajono savivaldybės meras išsakė savo nuomones susitikimo metu analizuotais klausimais bei atsakė į jiems pateiktus žiniasklaidos atstovų klausimus.

Lina Lukošiūtė

Jurbarko rajono savivaldybės

Tarybos ir mero sekretoriato viešųjų ryšių specialistė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode