Sprogimas

Lietuvos rankinio federacijos prezidentas: „Alytaus rankininkai – vieni geriausių Lietuvoje“

Šiandien Alytaus miesto vadovai susitiko su Lietuvos rankinio federacijos prezidentu Donatu Pasvensku ir generaliniu sekretoriumi Migliumi Astrausku, aptarė rankinio sporto šakos plėtros perspektyvas ir galimus renginius Alytuje. Dėkodamas už skiriamą dėmesį rankinio sportui D. Pasvenskas įteikė Alytaus miesto savivaldybės merui rankinio kamuolį.

„Atvykome norėdami padėkoti Alytaus miesto vadovams, sporto žmonėms už tai, kad Alytuje rankinis mylimas, plėtojamas, tikimės tai tęsis ir ateityje“, – sakė Lietuvos rankinio federacijos prezidentas. Pasak Alytaus miesto savivaldybės mero Vytauto Grigaravičiaus, sporto iniciatyvos, renginiai Alytuje visuomet yra palaikomi. „Alytus nuo seno garsėja kaip sporto miestas. Stiprūs mūsų sportininkai, sporto infrastruktūra yra vienas iš miesto privalumų. Todėl visuomet siekiame remti ir palaikyti sportą“, – kalbėjo V. Grigaravičius.

Anot D. Pasvensko, Alytaus rankininkai vertinami kaip vieni geriausių Lietuvoje. „Šešių amžiaus grupių jaunimo varžybose Alytaus rankininkai – finaluose. Rankinio lygoje Alytaus vyrų rankinio komanda yra antroje vietoje. Į rankinio varžybas Alytuje susirenka daugiausiai žiūrovų. Visa tai tik parodo, kad Alytus – vienas geriausių“, – patikino federacijos prezidentas. Jo teigimu, Alytuje galėtų vykti Tarptautinės jaunimo rinktinių varžybos, o kitais metais turima minčių čia surengti Lietuvos rankinio federacijos taurės finalo ketverto varžybas.

Susitikimo metu aptartos Alytaus miesto savivaldybės bendradarbiavimo su Lietuvos rankinio federacija galimybės, kalbėta, kaip populiarinti šią sporto šaką ir skatinti rankininkų dalyvavimą tarptautinėse varžybose.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode