Sprogimas

Po švenčių Lietuvos tinklininkės stoja į kovą Baltijos čempionate

Besibaigiant šventiniam laikotarpiui bus pratęstos kovos Baltijos moterų tinklinio čempionate. Visos trys Lietuvos komandos jau savaitgalį sieks pirmųjų pergalių 2020 metais.

Sirgalių palaikymo itin reikės iš paskutinės pozicijos mėginsiančioms pakilti Jonavos „Aušrinės-KKSC“ tinklininkėms. Jos sekmadienį 13 val. namuose kausis su Daugpilio „miLATss“ (Latvija) ekipa.

Viena Jonavos ekipos lyderių ir viena rezultatyviausių Baltijos lygos žaidėjų Gerda Grudzinskaitė per šventinį laikotarpį daug laiko poilsiui neturėjo, nes ji intensyviai ruošiasi ne tik salės tinklinio kovoms, bet ir paplūdimio tinklinio sezonui.

„Šventes sutikau su artimiausiais žmonėmis, jos praėjo greitai, bet labai jaukiai ir ramiai. Turėjau keletą laisvų dienų per pačias šventes, bet iš tikro didelio poilsio nebuvo, nes treniruojuosi paplūdimio tinklinį Vilniuje. Tai visos atostogos buvo praleistos ant smėlio“, – pasakojo G.Grudzinskaitė.

Sportininkė įsitikinusi, kad Jonavos ekipa gali naujuosius metus pradėti pergalingai.

„Šio savaitgalio rungtynės, kaip ir visos kitos, yra labai svarbios. Žinoma, po švenčių bus nelengva, bet aš tikiu, kad galime išplėšti pergalę prieš „miLATss“ ir pradėti naujus metus sėkmingai. Antra sezono pusė suteiks galimybę pasistengti įveikti tas komandas, kurioms pralaimėjome pirmajame rate. Mūsų komanda yra jauna, bet svarbiausia yra noras ir kova iki paskutinio taško“, – pridūrė G.Grudzinskaitė.

Tuo tarpu Kauno „Kauno-VDU“ ir Alytaus „Prekybos-Paramos“ komandos viešės Latvijoje ir savo jėgas išmėgins su Rygos RVS ir Jelgavos „Jelgava-LLU“ klubais. Kaunietės turnyro lentelėje yra penktos, o alytiškės – septintos.

Po savaitės bus pratęstos kovos ir TOP SPORT Lietuvos moterų čempionate. Sausio 9 dieną įvyks Jonavos „Aušrinės-KKSC“ ir Kauno LSU akistata.

Vilnius, sausio 2 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode