Sprogimas

Įspūdingas D.Sabonio dominavimas tęsiasi

Domantas Sabonis ir toliau NBA aikštelėse jaučiasi tarsi žuvis vandenyje. Dar vienas puikus lietuvio mačas padėjo „Indiana Pacers“ (11-6) iškovoti pergalę namuose, 121:102 (21:20, 32:23, 36:37, 32:22) pranokus „Utah Jazz“ ekipą (11-7).

Kaip įprasta, D.Sabonis mačą pradėjo starto penkete ir buvo pats rezultatyviausias „Pacers“ krepšininkas.

Nuo pat pirmųjų minučių po abiem krepšiais dominavęs vidurio puolėjas iš viso žaidė 33 minutes ir surinko galingą dvigubą dublį – 23 taškai (9/13 dvitaškių, 0/2 tritaškių, 5/6 baudų) ir 12 atkovotų kamuolių.

Lietuvis taip pat atliko vieną rezultatyvų perdavimą, vieną kamuolį perėmė, du sykius suklydo.

Tai buvo jau dvyliktasis D.Sabonio dvigubas dublis šį sezoną per 15 mačų.

Lemiamą spurtą šeimininkai atliko ketvirtajame kėlinyje, kai surengė sėkmingą atkarpą 18:5.

Dvikova Indianapolyje buvo principinė Bojanui Bogdanovičiui. Kroatas sugrįžo į miestą, kuriame žaidė pastaraisiais metais.

„Pacers“ žiūrovai šiltai pasitiko buvusį savo lyderį, tačiau ne kartą stvėrėsi už galvos, kai B.Bogdanovičius pradėjo skriausti jų palaikomą ekipą.

Iš viso gynėjas pelnė net 30 taškų, bet jį užtemdė puikiai veikęs D.Sabonio, T.J.Warreno ir Malcolmo Brogdono trejetas.

„Pacers“ laimėjo ketvirtą kartą iš eilės, o savo aikštėje šį sezoną nugalėjo aštuntą sykį per dešimt rungtynių, nors žaidė ir be traumuoto savo lyderio Victoro Oladipo.

„Pacers“: Domantas Sabonis (12 atk. kam.) ir T.J.Warrenas po 23, Malcolmas Brogdonas 22 (8 rez. perd.), Jeremy Lambas 18, T.J.McConnellas 12.

„Jazz“: Bojanas Bogdanovičius 30, Donovanas Mitchellas 26, Rudy Gobertas 14 (13 atk. kam.), Joe Inglesas 12.

Vilnius, lapkričio 28 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode