Sprogimas

Istorinis debiutas Europoje – „Kauno Žalgiris“ nusileido „Apollon“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nepatingėjo nukakti į Marijampolę ir palaikyti savo kolegas iš „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo, kurie žaidė pirmąsias istorijoje Europos lygos atrankos rungtynes. Tačiau nuo pralaimėjimo 0:2 Limasolio „Apollon“ klubui iš Kipro tai neišgelbėjo.

Marijampolės ARVI arenoje rungtynes stebėjo Edgaras Ulanovas, Mantas Kalnietis ir Gytis Masiulis. Jų akivaizdoje svečiai iš Kipro greitai pademonstravo meistriškumo skirtumą.

Jau 14 minutę, atrodo, iš niekur „Apollon“ į priekį išsiveržė, kai dailiu tolimu smūgiu kamuolį į vartus pasiuntė Ioannis Pittas.

Pačioje rungtynių pabaigoje Rimvydas Sadauskas pargriovė varžovą baudos aikštelėje ir teisėjas ilgai nedvejojęs paskyrė 11 metrų baudinį. Jį realizavo Emilio Zelaya.

Kurortinėje saloje „Kauno Žalgirio“ laukia sunki užduotis – pasižymėti patiems ir pabandyti iškovoti vietą antrajame atrankos etape.

Atsakomosios rungtynės Kipre vyks kitą ketvirtadienį.

Vilnius, liepos 11 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode