Sprogimas

Vyko mini turnyras „Ramirent Cup 2015“

Vasario 15-ąją Mažeikių sporto komplekse vyko futbolo klubo „Atmosfera“ organizuojamas 2007 m. gimusių berniukų mini turnyras RAMIRENT CUP, kuriame dalyvavo šešios komandos iš visos Lietuvos bei iš Latvijos (Ventspilio).

Žaidėjai – apdovanoti

Mažeikiams atstovavo dvi FK „Atmosfera“ komandos, vadovaujamos trenerio Antano Bulošo. Šioms komandoms sekėsi skirtingai.

Pirmajai klubo komandai varžybos buvo permainingos ir intriguojančios. Nepaisant didelio tėvelių palaikymo ir nepatirto nė vieno pralaimėjimo, tačiau dėl įvarčių skirtumo „didieji bulošiukai“ buvo priversti pripažinti bendraamžių iš Panevėžio pranašumą, tad jie pasidabino sidabro medaliais.

Antrajai komandai, kurioje daugiau nei pusė žaidėjų jaunesni nei 7 metų, šis turnyras buvo tik priemonė įgyti daugiau patirties, nes varžovai buvo itin pajėgūs ir mūsų mažieji „bulošiukai“ neprilygo nė vienai iš dalyvaujančiu ekipų.

Rezultatai:
FK „Atmosfera-1“–FA ,,Šiauliai“ 7:0
FK „Atmosfera-1“–FK „Ventspils“ 2:0
FK „Atmosfera-1“–FK „Atmosfera-2“ 5:1
FK „Atmosfera-1“–SC „Kėdainiai“ 3:1
FK „Atmosfera-1“– FA „Panevėžys“ 2:2

Visi RAMIRENT CUP mini turnyro dalyviai apdovanoti atminimo medaliais. Nugalėtojai ir prizininkai – taurėmis. Geriausi turnyro žaidėjai – geriausias komandos žaidėjas Titas Pačerinskis, geriausias saugas Tajus Lukošius, geriausias puolėjas (tradiciškai) Nedas Garbaliauskas, geriausias FK „Atmosfera-2“ žaidėjas Rokas Juodpusis – apdovanoti ir atminimo suvenyrais. Neužmirstas ir komandos jauniausias žaidėjas Trojus Lukošius, gavęs jauniausio žaidėjo „Mesis“ apdovanojimą.

Varžovai aštuonmečiams neprilygo

Vasario 9-ąją Kėdainiuose vyko XVIII Aleksandro Špoko atminimo futbolo taurės turnyras, kuriame susitiko penkios aštuonmečių komandos, tarp kurių varžėsi ir Mažeikių futbolo klubo „Atmosfera“ sportininkai. Buvo rungtyniaujama šeši žaidėjai prieš šešis, po vieną kėlinuką, kuris truko dvidešimt minučių. Ekipos tarpusavyje sužaidė po kartą.

Jau pirmose rungtynėse mažeikiškiai nugalėjo Kėdainių atstovus rezultatu 4:1 ir po to skynė vien pergales: 3:2 įveiktas Vilniaus FM „Žalgiris“, 3:1 – Kauno FM „Ąžuolas“ ir 4:3 – Panevėžio FA futbolininkai.

Geriausiu Mažeikių komandos žaidėju pripažintas Tadas Čiginskas, dar du mažeikiškiai apdovanoti geriausių žaidėjų prizais – N. Garbaliauskas tapo geriausiu puolėju, Arnas Andrijauskas pripažintas absoliučiai geriausiu turnyro žaidėju.

„Susirinko labai stiprios komandos, tai rodo jau tas faktas, kad antrąją–ketvirtąją vietas užėmusios ekipos surinko vienodai taškų, vietas lėmė tik geresnis įvarčių skirtumas“, – pasakojo treneris.

Šarūnas LUKOŠIUS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode