Sprogimas

Lietuvoje paskendo dar šeši žmonės

paskendoPer kelias pastarąsias dienas Lietuvoje paskendo dar šeši žmonės. 

Trečiadienį buvo gautas pranešimas, jog Prienuose, Statybininkų gatvėje, žmonės matė į tvenkinį įlipantį vyriškį. Jis neišlipo, daiktai liko krante.

Atvykę gelbėtojai ieškojo 32 metų vyro.

17.17 val. už 3,5 metro nuo kranto, 3,5 metro gylyje surastas ir į krantą ištrauktas skenduolis, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Dar vienas žmogus paskendo ketvirtadienį, Alytuje, Dailidės ežere.

Pranešta, kad ežere matomas skenduolis. Atvykę gelbėtojai už maždaug 10 metrų nuo kranto rado vandenyje plūduriuojantį skenduolį. Jis ištrauktas ir perduotas policijos pareigūnams.

Dar du žmonės tą pačią dieną paskendo Druskininkuose.

Po pietų buvo pranešta, kad Vijūnėlės tvenkinyje skęsta vyras. Atvykę ugniagesiai už 10 metrų nuo kranto, 2 metrų gylyje rado vyro kūną. Greitosios medikai konstatavo mirtį.

Pavakare Viečiūnų seniūnijoje, Grūto kaime, Ilgio ežere nuskendo vyras. Jo palaikus ugniagesiai rado už 20 metrų nuo kranto, 2 metrų gylyje. 

Tos pačios dienos vakarą Radviliškio rajone, Aukštelkų seniūnijoje, Rukaičių kaimo vandens telkinyje, nuskendo vyras. Atvykę gelbėtojai skenduolį surado už 30 metrų nuo kranto, 3 metrų gylyje.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas įspėja gyventojus būti ypač atsargiems prie vandens telkinių: nesimaudyti nežinomose, nuošaliose vietose, ypač išgėrus alkoholinių gėrimų. Saugiau pasirinkti paplūdimį arba vietą, kur maudosi daugiau žmonių ir kur budi gelbėtojai. Nepalikti prie vandens be priežiūros mažamečių vaikų. 

Birželio mėnesį ugniagesiai gelbėtojai iš vandens telkinių ištraukia vidutiniškai 24 skenduolius.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode