RETRO

Patogios sportinės tamprės vaikams

Pildydami vaikišką garderobą ieškome sprendimų, kuriuose patogumas derinamas su madingiausiu stiliumi. Reikalavimus puikiai atitinka sportinės tamprės vaikams, kurios pasitarnaus tiek kasdienėje veikloje, tiek šeimyninio poilsio namuose metu. Kur ieškoti madingiausiu? Su kuo jas derinti? Atsakome.

Sportinės tamprės vaikams - aktyvių mažylių ir vyresnėlių must-have

 

Vaikai turi neišsenkamai daug energijos ir net kasdienių žaidimų su bendraamžiais metu, mokykloje ar darželyje jiems reikia patogių drabužių, kuriuose jie jaustųsi laisvai. Norint užtikrinti jų patogumą, sportinius drabužius geriausia rinktis iš minkštų, malonių liesti ir kvėpuojančių medžiagų. Tad džemperių, sportinių kostiumų ar patogių marškinėlių drabužių kolekciją turėtų papildyti ir tamprės. Patogios, prisitaikančios prie figūros, jos egzaminą išlaiko ne tik kasdien, bet ir mėgstamos vaikų veiklos metu: vaikštant, važinėjant dviračiu, riedučiais ar žaidžiant lauke. Sportinės tamprės vaikams tai ideali bazė kasdieniam įvaizdžiui kurti. 

Patogus drabužių derinys su tamprėmis mergaitei: į mokyklą, darželį, treniruotę ir kasdienai 

Tinkamai parinktos sportinės tamprės merginoms puikiai atrodys su didesniu džemperiu su gobtuvu ar be. Mergaitė jas galės dėvėti su sportinėmis suknelėmis, o berniukas - su madingais oversize marškinėliais. Tokiame įvaizdyje puikiai atrodys bet kokie sportiniai batai. O elegancijos suteiks sportinių tendencijų įkvėpti aksesuarai, tokie kaip kepurė su snapeliu, inksto tipo rankinė ar stilinga kuprinė.  

Kaip išsirinkti geriausias sportines tampres vaikui?

O kaip išsirinkti patogiausias sportines tampres vaikui? Didelę reikšmę turi medžiagos sudėtis. Kasdieną komforto suteiks medvilninės tamprės iš megzto sportinio audinio. Tokie modeliai sumažina nubrozdinimų riziką, yra pralaidūs orui ir yra malonus jautriai vaiko odai. Aktyviems vaikams ir vyresniems vaikams reikės sportinių tamprių iš funkcionalių audinių, kurios ne tik leidžia laisvai tekėti orui, bet ir greitai džiūsta bei neleidžia kauptis prakaitui. Tokie modeliai bus neatsiejamas mažojo sportininko garderobo elementas! Tarp madingiausių sportinių tamprių vaikams taip pat populiarūs yra dviratininkų šortai. Toks dizainas puikiai tiks vasarą: ilgoje kelionėje, važiuojant dviračiu ar žaidžiant lauke, net karštomis dienomis.

22-114

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode