Sprogimas

„iPhone 13“ ir kitos „Apple“ naujienos: sužinokite pirmieji

teleKasmetinio „Apple“ renginio metu kompanija tradiciškai pristatė savo naujienas – naują „iPhone 13“ flagmanų seriją, „iPad“ ir „iPad mini“ planšetes bei kitus įrenginius. Juos netrukus jau galės įsigyti ir „Tele2“ klientai. Naujienas sekite operatoriaus internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

Kuo ypatingi naujieji „iPhone 13“? 

Pristatyti keturi nauji „iPhone“ modeliai: 5,4 colių įstrižainės „iPhone 13 mini“, 6,1 colių „iPhone 13“ ir „iPhone 13 Pro“ bei 6,7 colių „iPhone 13 Pro Max“. Telefonuose sukasi naujas galingas procesorius „A15“. Juose veikia „MagSafe“ belaidžio įkrovimo sistema. Be to, dar labiau išplėsta papildomų aksesuarų pasiūla. 

Pagrindiniai išvaizdos elementai išliko panašūs, kaip ir „iPhone 12“ modelyje. „Apple“ išsaugojo stačius kampus, siaurus ekrano rėmelius ir charakteringą kamerų sistemą. Ryškiausias dizaino pakeitimas – pastebimai sumažėjęs „notch‘as“ (juodas plotelis ekrano viršuje). 

„Pro“ modeliai turi 120Hz atsinaujinimo dažnių ekraną, kuris dar greičiau reaguos į kiekvieną paspaudimą ar palietimą, tad naršymo patirtis taps dar sklandesnė ir greitesnė. Taip pat buvo atnaujintos ir patobulintos kameros. Kitas svarbus pakeitimas – plataus kampo jutiklis. Nuo šiol jis gali pamatyti ir aprėpti dar daugiau, o kokybiškoms nuotraukoms reikės dar mažiau šviesos. 

„Tele2“ klientai naujuosius „iPhone“ modelius galės užsisakyti nuo spalio 1 d., o oficiali prekyba prasidės spalio 8 d. Visos naujienos ir išankstinių „iPhone 13“ serijos išmaniųjų registracija bus paskelbta www.tele2.lt svetainėje. 

„iPad“ ir „iPad mini“ – išankstinė prekyba jau prasidėjo

Naujų, itin kokybiškų ir funkcionalių, „iPad“ ir „iPad mini“ planšetinių kompiuterių išankstinė prekyba jau prasidėjo. Norintys pirmieji įsigyti naujas planšetes, jau dabar gali registruotis operatoriaus internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.Oficiali planšetinių kompiuterių prekyba prasidės rugsėjo 24 d. 8 val. ryte.

Naujuosius planšetinius kompiuterius galite įsigyti ne tik sumokėjus visą sumą iš karto, bet ir mokant nurodytomis įmokomis su bet kuriuo „Tele2Laisvo interneto“ planu ir 24 mėn. sutartimi. 

„iPad“ ir „iPad mini“ planšečių kainos prasideda nuo 399 Eur mokant visą sumą iš karto arba nuo 11,62 Eur/mėn., sumokėjus 120 Eur pradinę įmoką ir pasirašius 24 mėn. „Tele2 Laisvo interneto“ sutartį.

8,3 colių įstrižainės „iPad mini“ modelį galima rinktis iš kosminės pilkos ir žvaigždžių šviesos spalvų, o 10,2 colių „iPad“ – iš kosminės pilkos ir sidabrinės spalvų. Planšetėse veikia naujausia „iPadOS 15“ operacinė sistema. 

Abu naujieji planšetiniai kompiuteriai yra puikus pasirinkimas darbui, mokslams, studijoms arba laisvalaikiui. Dėl ilgo baterijos veikimo laiko ir nedidelio svorio, juos patogu pasiimti su savimi, kur tik beeitum. 

„Apple“ programinės įrangos atnaujinimai

Kita visiems „Apple“ vartotojams aktuali naujiena – naujos operacinės sistemos „iOS 15“ ir „macOS Monterey“. Pirmą kartą apie jas pranešta dar vasaros pradžioje, „WWDC“ renginyje. Pastaruosius kelis mėnesius jos buvo intensyviai testuojamos, siekiant jas kuo geriau paruošti startui. 

Telefonams skirta „iOS 15“ siūlo atnaujintą pranešimų dizainą, „Focus“ susikaupimo režimus, atnaujintas „Safari“, „Maps“, „Weather“ ir „Notes“ programėles, naują privatumo nustatymų paketą ir daugybę kitų funkcijų. 

Tuo tarpu „Mac“ kompiuteriams skirta „macOS Monterey“ dar geriau išnaudoja „M1“ procesorių suteikiamas galimybes, bei pasiūlo naujų praktiškų funkcijų, tokių kaip „Quick Notes“ greitieji užrašai bei „Universal Control“ universalus įrenginių valdymas.

Daugiau informacijos apie naujus įrenginius rasite www.tele2.lt, „Tele2“ salonuose arba paskambinę telefonu 117.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode